Skip to main content

To Άρης «express» πέρασε νικηφόρα με ανατροπή και από την Δράμα(video)

Έβδομη σερί νίκη για τους «κιτρινόμαυρους» που με πρωταγωνιστές τους Διαμαντόπουλο-Παυλίδη συνεχίζουν... το ταξίδι τους με προορισμό την άνοδο

Την 7η σερί νίκη στο πρωτάθλημα της Football League πανηγύρισε ο Άρης κερδίζοντας με ανατροπή 1-2 τη Δόξα στη Δράμα.

Η μακεδονική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 28΄χάρις σε γκολ του Κάσες με το σου του Ισπανού μεσοεπιθετικού να κοντράρει στον Δεληζήση και να καταλήγει στα δίχτυα του Καντιμοίρη για το 1-0. Μάλιστα οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη θα μπορούσαν να αποκτήσουν προβάδισμα δύο τερμάτων όταν στο 41΄η κεφαλιά του Ματσούκα έπειτα από σέντρα του Ριζογιάννη πέρασε λίγο έξω από την εστία του Καντιμοίρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κιτρινόμαυροι» ανασυντάχθηκαν και κομβική αποτέλεσε η κίνηση του Δημήτρη Σπανού να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Παυλίδη έναντι του Κάσσου.

Στο 66΄ο έμπειρος μέσος των φιλοξενουμένων προσπάθησε να σουτάρει με τη μπάλα να καταλήγει στον Μπαργκάν που με τη σειρά του τη γύρισε στον Διαμαντόπουλο και ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει σε κενή εστία ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 78΄με τους ρόλους αυτή την φορά να αλλάζουν καθώς ο Διαμαντόπουλος πάσαρε στον Παυλίδη και αυτός με τη σειρά του εξαπέλυσε οβίδα που δεν άφησε περιθώρια στον Μένκα διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας (Διγκόζης): Μένκα, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Κάσες (84΄Νατσιόπουλος), Γουνδουλάκης (79΄Πετρόπουλος), Ματσούκας, Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος (64΄Μαχαίρας), Ριζογιάννης.

Άρης (Σπανός): Καντιμοίρης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Μπαργκάν (85΄Μαραγκός), Βαλεριάνος, Διαμαντόπουλος, Κάσσος (46΄Παυλίδης), Πασάς (51΄Πλατέλλας), Μπούρμπος.