Skip to main content

Το απρόοπτο κατά την άφιξη Σπίρτζη στον Εύοσμο και οι... ασπασμοί(vid)

Κατά την είσοδό του στο δημαρχείο, ένας από τους παριστάμενους έπεσε από την καρέκλα του, με τον υπουργό να σπεύδει να δει εάν τραυματίστηκε

Από ένα... παρατράγουδο σημαδεύθηκε η είσοδος του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη, στο δημαρχείο Ευόσμου, όπου θα παρουσιάσει το σχέδιό του για την αλλαγή του τοπίου στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης.

Κατά την άφιξη του κ. Σπίρτζη στην αίθουσα όπου τον περίμεναν ήδη οι δήμαρχοι της περιφερειακής ενότητας της Θεσσαλονίκης, ένας από τους παριστάμενους έπεσε από την καρέκλα του, με τον υπουργό να σπεύδει να δει εάν τραυματίστηκε. Ο κύριος που έπεσε τον διαβεβαίωσε ότι δεν έπαθε κάτι και ο κ. Σπίρτζης συνέχισε να χαιρετά τους δημάρχους που τον ανέμεναν.

Κατόπιν και προσεγγίζοντας το πάνελ, ο υπουργός ασπάστηκε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, και τον πρόεδρο της Εγνατία Οδός ΑΕ, Απόστολο Αντωνούδη.

Να σημειωθεί ότι από τη συνάντηση απουσιάζει ο δήμαρχος Δέλτα, Μίμης Φωτόπουλος.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, είναι ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος, η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

Δείτε το βίντεο με το απρόοπτο και τους ασπασμούς: