Skip to main content

Apallou και Make-a-Wish κάνουν την ευχή του Σωτήρη πραγματικότητα!

Tο Apallou θα διαθέσει μέρος των εσόδων του από τον Χριστουγεννιάτικο κατάλογο για να γίνει πραγματικότητα η ευχή του δεκάχρονου Σωτήρη.

Το πιο αγαπημένο στέκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το Apallou, μαζί με το Make-a-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος) προχώρησαν πρόσφατα σε μια νέα συνεργασία για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ειδικότερα, στα πλαίσια αυτής το Apallou θα συμβάλλει στο να γίνει πραγματικότητα η ευχή του δεκάχρονου Σωτήρη, ο οποίος πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

Το Make-a-Wish πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Όνειρο του μικρού μας φίλου είναι να αποκτήσει τη μαύρη στολή του Spiderman (από την ταινία του 2007), του θρυλικού και πολυαγαπημένου ήρωα της αμερικανικής εκδοτικής εταιρείας Marvel Comics. Για αυτό το σκοπό το Apallou θα διαθέσει μέρος των εσόδων του από τον Χριστουγεννιάτικο κατάλογο των προϊόντων του.

Η εκπλήρωση της ευχής έχει προγραμματιστεί με ένα μαγικό event τα τέλη του Δεκεμβρίου 2017 στην Αθήνα σε μία καταπληκτική σχολή παρκούρ, με τον «κανονικό» Spiderman να κάνει την έκπληξη, να παραδίδει τη στολή και τα δώρα, να εκπαιδεύει τον μικρό Σωτήρη και να παίζει μαζί του.

Το Make-A-Wish στην Ελλάδα ιδρύθηκε το 1996, έχοντας μέχρι σήμερα εκπληρώσει περισσότερες από 1.720 ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες, κρίσιμες για τη ζωή τους. Με αξίες όπως το έντονο κίνητρο Προσφοράς, την Αφοσίωση, τη σωστή Διαχείριση, την πολιτική Ίσων Ευκαιριών, την Ακεραιότητα, την Εχεμύθεια και τον Επαγγελματισμό επιθυμεί να συνεχίσει με επιτυχία αυτό το έργο χαρίζοντας το χαμόγελο σε όλα τα παιδιά που πληρούν τα κριτήρια του Οργανισμού.