Skip to main content

Το 6,3% της Νεώριον στη Παπανδρέου ΑΕ

Η Παπανδρέου ΑΕ Επιχειρήσεις Εικόνας & Ήχου προέβη στην χρηματιστηριακή απόκτηση 1.479.606 κοινών ονομαστικών μετοχών με ισόποσα δικαιώματα ψήφου της εταιρίας Νεώριον Συμμετοχών.
Η εταιρία Νεώριον Συμμετοχών με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών γνωστοποίησε ότι στις 28/12 η εταιρία Παπανδρέου ΑΕ Επιχειρήσεις Εικόνας & Ηχου, νομίμως εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο αυτής κ. Αναστάσιο Παπανδρέου, προέβη στη χρηματιστηριακή απόκτηση 1.479.606 κοινών ονομαστικών μετοχών με ισόποσα δικαιώματα ψήφου της εταιρίας Νεώριον ΑΕ Συμμετοχών, με αποτέλεσμα τη μεταβολή του ποσοστού συμμετοχής της ως άνω εταιρίας και των δικαιωμάτων ψήφου αυτής στην άνω εταιρία από 0% σε 6,3% (ανερχομένη έτσι του ορίου του 5% - αρθ.9 παρ.1 και 2 Ν. 3556/07).

Υπενθυμίζεται ότι στις 28/12 ο κ. Αναστάσιος Παπανδρέου του Παναγιώτη, με την ιδιότητά του ως συνδικαιούχου της Κοινής Επενδυτικής Μερίδας (ΚΕΜ) Αναστάσιος Παπανδρέου - Δημήτριος Παπανδρέου - Παναγιώτης Παπανδρέου πραγματοποίησε συναλλαγή στην μετοχή της εταιρίας και συγκεκριμένα προέβη στην χρηματιστηριακή διάθεση 1.479.606 κοινών ονομαστικών μετοχών με ισόποσα δικαιώματα ψήφου της εταιρίας Νεώριον ΑΕ Συμμετοχών, με αποτέλεσμα τη μεταβολή του ποσοστού συμμετοχής της ΚΕΜ και των δικαιωμάτων ψήφου αυτής και των συνδικαιούχων της στην άνω εταιρία από 6,3% σε 0% (κατερχόμενοι έτσι του ορίου του 5% - αρθ.9 παρ.1 και 2 Ν. 3556/07).