Skip to main content

Το 3ο Interior Designer΄s Gala στη Λάρισα

Η Ένωση Διακοσμητών Κεντρικής Ελλάδας συνεχίζει τη διοργάνωση του «Interior Designer’s Gala» με στόχο να έρχεται πιο κοντά στον κόσμο της Κεντρικής Ελλάδας.
Η Ένωση Διακοσμητών Κεντρικής Ελλάδας - Ε.ΔΙ.Κ.Ε., η τρίτη Ενωση Διακοσμητών στον ελληνικό χώρο, συνεχίζει τη διοργάνωση του «Interior Designer’s Gala», που ξεκίνησε το 2004 με στόχο να έρχεται πιο κοντά στον κόσμο της Κεντρικής Ελλάδας, εστιάζοντας κάθε φορά  σε διαφορετική θεματική ενότητα.

Φέτος, 10 χρόνια από την ίδρυσή της και με δυναμικότητα 200 μέλη, γιορτάζει και τιμά τους 21 διακοσμητές που, παρά τις δυσκολίες και τις αποστάσεις, το 1998 κατάφεραν να ιδρύσουν την τοπική τους Ένωση και το 1999 να ψηφίσουν το 1ο Διοικητικό Συμβούλιο. Στο 1ο Interior Designer’s Gala, που είχε γίνει το Μάιο του 2004 στη Δημοτική ΠινακοθήκηΜουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα, με επίσημο προσκεκλημένο τον σχεδιαστή μόδας Μάκη Τσέλιο, είχαν παρευρεθεί περίπου 1.200 προσκεκλημένοι από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο της Κεντρικής Ελλάδας, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Δύο χρόνια μετά, τον Ιούνιο του 2006, διοργανώνεται το 2ο Interior Designer’s Gala, στο Classical Larissa Imperial Hotel, με επίσημο προσκεκλημένο τον Ιταλό designer Roberto Palomba, με τους παρευρισκόμενους να φτάνουν τους 2.000. Πλέον το 3ο Interior Designer’s Gala βρίσκεται «επί θύραις». Θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου, στο Larissa Imperial Hotel.

Έχει επετειακό χαρακτήρα, 10 χρόνια Ε.ΔΙ.Κ.Ε. και είναι αφιερωμένο στα ιδρυτικά μέλη της Ενωσης, που είναι και τα τιμώμενα πρόσωπα. Η εκδήλωση θα κλείσει με κοκτέιλ – πάρτι, κατά τη διάρκεια του οποίου με events και μουσική τα μέλη της Ε.ΔΙ.Κ.Ε προσδοκούν οι προσκεκλημένοι τους να γνωριστούν, να διασκεδάσουν και να περάσουν μια ιδιαίτερη βραδιά