Skip to main content

To 30o Marks & Spencer άνοιξε στη Θεσσαλονίκη

Το πρώτο boutique κατάστημα Marks & Spencer, άνοιξε στη Θεσσαλονίκη, όπου μπορεί κανείς να βρει ξεχωριστά κομμάτια, που δεν διατίθενται σε κανένα άλλο κατάστημα Marks & Spencer στην Ελλάδα.

Ένα ακόμη 8όροφο πολυκατάστημα Marks & Spencer, το 30o  στην Ελλάδα, επί της οδού  Τσιμισκή 2, εγκαινιάστηκε στη Θεσσαλονίκη.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται σε 8όροφο κτίριο, όπου φιλοξενούνται όλες οι γνωστές και επώνυμες συλλογές: Indigo, Perfect, Per Una, Autograph, Blue Harbour και Collezione. Το κατάστημα διαθέτει γυναικείο, αντρικό, και παιδικό τμήμα καθώς και τμήμα εσωρούχων.
Ο κάθε όροφος δεν ξεπερνά τα 150τ.μ, και πρόκειται για το πρώτο boutique κατάστημα Marks & Spencer, όπου μπορεί κανείς να βρει ξεχωριστά κομμάτια, που δεν διατίθενται σε κανένα άλλο κατάστημα Marks & Spencer στην Ελλάδα.
Τα Marks & Spencer διαθέτουν συνολικά 30 καταστήματα στην Ελλάδα. Από τα οποία τα 15 βρίσκονται στην Αθήνα και τα 15 στην περιφέρεια.
Το 2009 άνοιξαν 5 νέα κασταστήματα στον Γέρακα, την Αργυρούπολη (outlet), τη Νέα Ιωνία, τη Νέα Ερυθραία, και τη Θεσσαλονίκη.
Στα Βαλκάνια λειτουργούν συνολικά 19 καταστήματα από τα οποία 8 στη Ρουμανία, 2 στη Βουλγαρία , 5 στην Κροατία , 2 στη Σερβία και από 1 στο Μαυροβούνιο και τη Σλοβενία.