Skip to main content

Τίτλοι τέλους για το MEGA -Ανοιχτό το ενδεχόμενο πτώχευσης

Κατά τη διάρκεια του σημερινού ΔΣ ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος απέσυρε την πρόταση του για τη σωτηρία του καναλιού. Συγκαλείται ΓΣ των εργαζομένων.

Τίτλοι τέλους φαίνεται ότι πέφτουν για τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το κανάλι θα κηρύξει πτώχευση.

Την είδηση μετέδωσε η Ντέπυ Γκολεμά η οποία έγραψε στο Νewpost ότι το πρώτο κανάλι της χώρας δυστυχώς περνάει στην Ιστορία «με το χειρότερο τρόπο, κηρύσσοντας δηλαδή πτώχευση, στο αμέσως επόμενο διάστημα, μέσω των τραπεζών, που έχουν υποθηκευμένα τα δάνειά του».

Όπως εξηγεί η ίδια, «την Παρασκευή η Τηλέτυπος θα βγάλει μια ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται ότι δεν υφίσταται πλέον η μετοχική σύνθεση Τηλέτυπος, πράγμα που σημαίνει ότι οι τράπεζες αναλαμβάνουν τα περαιτέρω δηλαδή να κηρύξουν πτώχευση στο Mega».

Αναφέρει, δε, ότι κατά τη διάρκεια του σημερινού ΔΣ ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος απέσυρε την πρόταση του για τη σωτηρία του καναλιού λέγοντας, «εφόσον όλοι εγκαταλείπετε την προσπάθεια να σωθεί το Mega, αποσύρω κι εγώ την προσπάθεια που έκανα να συμμετάσχω στη διάσωσή του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 15:30 συγκαλείται γενική συνέλευση των εργαζομένων.