Skip to main content

Τίτλοι τέλους για τη Βέροια - Αποσύρθηκε από τη Football League

Μετά τον Αχαρναϊκό που αποχαιρέτησε έπειτα από τρεις αγωνιστικές, ήρθε η σειρά της «βασίλισσας» να αποχωρήσει από τη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία

Τους τίτλους τέλους για την Βέροια γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης η Football League, στην οποία έκανε και επίσημα γνωστή την ματαίωση του προσεχούς εκτός έδρας αγώνα της με τον Απόλλωνα Πόντου.

Μετά τον Αχαρναϊκό που αποχαιρέτησε έπειτα από τρεις αγωνιστικές, ήρθε η σειρά της Βέροιας να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Football League.

Η διοργανώτρια αρχή με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την αποχώρηση της «βασίλισσας» από το πρωτάθλημα καθώς και την ματαίωση του προσεχούς εκτός έδρας αγώνα της με τον Απόλλωνα Πόντου.

Την ίδια ώρα, ο ΠΣΑΠ είναι σε διαβουλεύσεις με την ΕΠΟ, με σκοπό να επιτραπεί στους ποδοσφαιριστές της ομάδας να συνεχίσουν κάπου αλλού την καριέρα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE στη δια περιφορά συνεδρίασή του την 23-02-2018, απέβαλλε την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μετά την έγγραφη παραίτηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, διότι υπέπεσε τρεις (3) φορές σε παράβαση που αφορά ποινές οι οποίες επιβάλλονται λόγω μη καταβολής χρηματικών αποζημιώσεων από οποιαδήποτε αιτία σε ποδοσφαιριστές», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση της Football League.

Ως εκ τούτου, ο προγραμματισμένος για την Κυριακή (25/02, 15:00) αγώνας του Απόλλωνα Πόντου με τη Βέροια ματαιώνεται, όπως φυσικά και όλοι οι υπόλοιποι αγώνες της ομάδας της Ημαθίας. Παράλληλα, αποβάλλεται και η ομάδα Κ19 της Βέροιας από το πρωτάθλημα Νέων της Football League».