Skip to main content

Τις επιδόσεις των δανεικών του παικτών παρουσίασε ο ΠΑΟΚ (video)

Ο Πέδρο Ενρίκε βρήκε δίχτυα,οι Σάμπο-Λάμπρου μοίρασαν ασίστ και ο Μελίσσας πραγματοποίησε έκανε την εμφάνιση της καριέρας του κρατώντας όρθια τη Λαμία

Τις επιδόσεις των δανεικών του ποδοσφαιριστών παρουσίασε και αυτή την εβδομάδα ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

Πέδρο Ενρίκε

Ο Πέδρο Ενρίκε πήρε φανέλα βασικού στην νίκη της Καραμπάγκ στην έδρα της Σεμπάιλ με 0-2, έπαιξε σε όλη την αναμέτρηση και ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 57′.

Ζάιρο

Η Σέριφ Τίρασπολ του Ζάιρο δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο καθώς το πρωτάθλημα Μολδαβίας έχει ολοκληρωθεί. Την Πέμπτη για το Europa League η ομάδα του Βραζιλιάνου γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Κοπεγχάγη εκτός έδρας και αποκλείστηκε από την φάση των 32. Ο Ζάιρο ξεκίνησε βασικός και στο 69′ αποβλήθηκε για φάουλ πάνω στον Ζέκα με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Έρικ Σάμπο

Ο Έρικ Σάμπο αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση της Μπειτάρ Ιερουσαλήμ κόντρα στην Χαποέλ Ρανάνα με 3-2. O Σλοβάκος είχε εξαιρετική παρουσία και έβγαλε μία σέντρα ακριβείας για το πρώτο γκολ της ομάδας του.

Στέλιος Κίτσιου-Χάρης Χαρίσης

Οι Στέλιος Κίτσιου και Χάρης Χαρίσης αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι της Σιντ Τρούιντεν κόντρα στην Ζούλτε Βάρεγκεμ. Οι Ζούλτε προηγήθηκε, η ομάδα των Χαρίση και Κίτσιου, που ήταν θετικοί σε ένα ακόμα παιχνίδι, έμεινε με δέκα παίκτες, αλλά κατάφερε στο δεύτερο μέρος να ισοφαρίσει και να πάρει έναν σημαντικό βαθμό.

Αμρ Ουάρντα-Δημήτρης Γιαννούλης-Δημήτρης Χατζηισαΐας

Άλλη μία νίκη για τον Ατρόμητο που επικράτησε στο Περιστέρι του Λεβαδειακού με 1-0, με γκολ του Ντιγκινί λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους. Οι Ουάρντα, Γιαννούλης και Χατζηισαΐας έπαιξαν σε όλο το παιχνίδι και ήταν εξαιρετικοί βοηθώντας την ομάδα τους να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Λάζαρος Λάμπρου

Άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση από τον Λάζαρο Λάμπρου με την φανέλα του Πανιώνιου. Στην νίκη επί του Πλατανιά στην Νέα Σμύρνη με 2-1 ο νεαρός εξτρέμ αγωνίστηκε για 65 λεπτά και ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Σπιριντόνοβιτς για το πρώτο γκολ των Κυανέρυθρων.

Νίκος Μελίσσας

Ο Νίκος Μελίσσας έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην φετινή Super League Σουρωτή στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Λαμίας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και ήταν αναμφίβολα το πρόσωπο της αναμέτρησης. Με μία εξαιρετική εμφάνιση κράτησε την ομάδα του όρθια στους Ζωσιμάδες με πολλές εντυπωσιακές αποκρούσεις με κορυφαία αυτή σε ψαλιδάκι του Γιάκου στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Μανώλης Πατράλης

Ο Μανώλης Πατράλης μπήκε σαν αλλαγή στις καθυστερήσεις της ήττας του Πλατανιά από τον Πανιώνιο με 2-1.

Στέλιος Πόζογλου-Τίμος Τσελεπίδης

Οι Στέλιος Πόζογλου και Τίμος Τσελεπίδης πήραν φανέλα βασικού στην νίκη του Πανσερραϊκού με 1-0 επί της Βέροιας. Ο πρώτος έπαιξε για 76 λεπτά και ήταν αυτός που δημιούργησε την φάση του γκολ με εκτέλεση φάουλ και ο δεύτερος έβγαλε όλο το παιχνίδι έχοντας εξαιρετική παρουσία στο αμυντικό κομμάτι.

Τάσος Δημητριάδης

Ο Τάσος Δημητριάδης έπαιξε για 73′ στην ήττα της ΑΕ Καραϊσκάκης στην έδρα του Αιγινιακού με 2-0, χωρίς να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι.

Νικόλας Ματθαίου

Ο Νικόλας Ματθαίου έμεινε στον πάγκο στην νίκη της Ανόρθωσης επί της Άλκης Οροκλίνης με 2-1.

Γιώργος Κάκκο

Ο Γιώργος Κάκκο ήταν εκτός αποστολής στην νίκη της Νέας Σαλαμίνας επί του Άρη Λεμεσού με 2-0.

Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ

Ο Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ ήταν εκτός αποστολής στην εντός έδρας ήττα της Δόξας Δράμας από τον Άρη με 1-2.