Skip to main content

Την Τετάρτη η τελική απόφαση για το παιχνίδι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Ο «Δικέφαλοςω ζητά να επαναληφθεί η αναμέτρηση ενώ αντίστοιχα οι Πειραιώτες ζητούν την αφαίρεση τριών βαθμών από τους «ασπρόμαυρους»

Την προσεχή Τετάρτη 28 Μαρτίου θα κριθεί τελεσίδικα η τύχη του μεγάλου αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Σήμερα, η πολύκροτη υπόθεση του συγκεκριμένου ματς συζητήθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με τον «Δικέφαλο» να προσφεύγει στη δικαιοσύνη ζητώντας να επαναληφθεί το παιχνίδι ενώ αντίστοιχα οι Πειραιώτες ζητούν την αφαίρεση τριών βαθμών από τους «ασπρόμαυρους».

Συγκεκριμένα, η νομική εκπροσώπηση των Θεσσαλονικέων αποτελούμενη από τους κ.κ Αχιλλέα Μαυρομάτη, Λάμπρου Μπίρδα και Λάκη Σημαιοφορίδη ζήτησαν αναβολή ώστε να κληθεί και να καταθέσει ο γιατρός του αγώνα, με την αιτιολογία ότι είναι ένα κομβικό πρόσωπο στην υπόθεση και ότι πρέπει να διερευνηθούν οι λόγοι που δεν του επετράπη η είσοδος στα αποδυτήρια των «ερυθρολεύκων» για 15 λεπτά.

Από τη μεριά τους, ο δικηγόρος Αργύρης Λίβας εκπροσωπώντας τους πρωταθλητές Ελλάδος υποστήριξε ότι δεν γινόταν να επιτραπεί στα αποδυτήρια ενός ανθρώπου που φορούσε φόρμα του ΠΑΟΚ και πως όταν ενημερώθηκαν ότι είναι ο γιατρός του αγώνα, τον άφησαν να μπει.

Τελικά το αίτημα αναβολής απορρίφθηκε, ωστόσο ο «Δικέφαλος» ανέφερε ότι μέχρι την Τρίτη θα έχει αποστείλει ένορκη κατάθεση του γιατρού. Αφού λοιπόν θα την παραλάβει, το δικαστήριο θα προχωρήσει σε διάσκεψη και θα εκδώσει την απόφασή του το απόγευμα της Τετάρτης.