Skip to main content

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης

Στις προτεραιότητες του Συνδέσμου για το νέο έτος, θα είναι η ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η επιχειρηματική κοινότητα της Θεσσαλονίκης.

Τους άξονες δράσεις του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης (ΣΕΘ) – Νέοι Ορίζοντες για το 2018 περιέγραψε ο πρόεδρός του, Ιωάννης Φωτιάδης, στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Φωτιάδης επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «στις προτεραιότητες του Συνδέσμου θα είναι η ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η επιχειρηματική κοινότητα της Θεσσαλονίκης και, κυρίως, η προώθηση στους αρμόδιους φορείς προτάσεων για την επίλυσή τους». 

Παράλληλα, κάλεσε τα παριστάμενα στην εκδήλωση μέλη «να αγκαλιάσουν το έργο του ΣΕΘ και να είναι δίπλα σε όλα τα βήματά του και τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει με στόχο τη στήριξη της επιχειρηματικότητας μέσω σεμιναρίων, συνεδρίων και άλλων εκδηλώσεων».

Ακόμη ο πρόεδρος του ΣΕΘ – Νέοι Ορίζοντες ανέφερε ότι και φέτος ο σύνδεσμος θα εξακολουθήσει να παρέχει στα μέλη του, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, υπηρεσίες όπως η συμβουλευτική στήριξη από ειδικούς επιστήμονες και επαγγελματίες για θέματα νομικά, ασφαλιστικά και φορολογικά, ενώ ευχαρίστησε τους χορηγούς οι οποίοι στηρίζουν τις δράσεις του Συνδέσμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, η πολιτευτής της ΝΔ, Άννα Ευθυμίου, ο πρώην δήμαρχος Χαλκηδόνας, Γιάννης Μπίκος, ο εκπρόσωπος της εταιρίας συμβούλων «Καρανάσιος –Βαρσάμη και Συνεργάτες» κ.α. Επίσης, απέστειλαν χαιρετισμό η ευρωβουλευτής με την «Ελιά- Δημοκρατική Παράταξη», Εύα Καϊλή και ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και επικεφαλής του κόμματος «Ελλάδα- Ο Άλλος Δρόμος», Νότης Μαριάς.