Skip to main content

Την πρωτιά στο Τμήμα Πληροφορικής κέρδισε η μαθήτρια Ελένη Ζαπρίδου

Η μαθήτρια του Αριστοτελείου Κολλεγίου κατάφερε όχι μόνο να γευτεί τη χαρά της επιτυχίας αλλά κατέκτησε την κορυφή του Τμήματος Πληροφορικής του ΑΠΘ.

«Πρωτιά» στο Τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πέτυχε η μαθήτρια του Αριστοτελείου Κολλεγίου, Ελένη Ζαπρίδου, η οποία συγκέντρωσε 18.884 μόρια στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Παράλληλα, η μαθήτρια είχε μπόνους επιπλέον 2.120 μορίων λόγω της 1ης πανελλήνιας νίκης στο μπάσκετ.

Σύμφωνα με το Κολλέγιο, με συστηματική μελέτη και αφοσίωση στους στόχους της η Ελένη Ζαπρίδου κατάφερε όχι μόνο να γευτεί τη χαρά της επιτυχίας, αλλά άγγιξε και την ...κορυφή κατακτώντας την πρώτη θέση στην Πληροφορική.

Την ίδια στιγμή, δεκάδες μαθητές του Αριστοτελείου Κολλεγίου είδαν τους κόπους τους να δικαιώνονται, καθώς εισάγονται σε σχολές και τμήματα της ανώτατης εκπαίδευσης. Αναφέρουμε ενδεικτικά ότι η μαθήτρια Αλεξάνδρα Αλεξίου με 19.050 μόρια εισάγεται 7η στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης, ενώ είχε και μπόνους 2.400 μορίων λόγω της διάκρισής της σε αθλητικές δραστηριότητες).