Skip to main content

Την προσφυγή του ΠΑΟΚ για τη βαθμολογία απέρριψε το Διαιτητικό της ΕΠΟ

Μετά από αυτή την απόφαση του οργάνου της ομοσπονδίας επικυρώνεται και τυπικά πως ο Ολυμπιακός παραμένει πρωταθλητής για τη σεζόν 2016-2017

Την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας της Super League για τις πρώτες πέντε θέσεις απέρριψε το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Μετά από αυτή την απόφαση του οργάνου της ομοσπονδίας επικυρώνεται και τυπικά πως ο Ολυμπιακός παραμένει πρωταθλητής για τη σεζόν 2016-2017.

Ο δικηγόρος της Super League, Γιάννης Οικονομάκης υπογράμμισε πως «αν γίνει δεκτή η προσφυγή του ΠΑΟΚ τα πλέι οφ δεν θα έχουν νομική ισχύ και καταλαβαίνετε τι θα γίνει».

Ο δικηγόρος του «Δικεφάλου», Λάμπρος Μπίρδας, ανέφερε ότι «ζητήσαμε και ζητάμε να μπει ο αυτονόητος αστερίσκος, καθώς οποιαδήποτε απόφαση δικαιοδοτικού οργάνου σημαίνει ότι δεν θα εκτελεστεί».

Η Super League έχει διορία ως την προσεχή Παρασκευή για να δηλώσει στην UEFA τις ομάδες που θα αγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση: Απέρριψε την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της από 8.5.2017 απόφασης του Δ.Σ. του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ».