Τετάρτη 23 Μαΐου 2018
x

ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ (VIDEO)

Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στο «Nick Galis Hall» και είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να φωτογραφηθούν με τα μέλη της ομάδας

Μια ξεχωριστή επίσκεψη δέχθηκαν σήμερα ο Δημήτρης Πρίφτης και οι παίκτες του Άρη.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στο «Nick Galis Hall» και είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να φωτογραφηθούν με τα μέλη της ομάδας.

Η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά, από το 1937. Σήμερα διαθέτει 6 παραρτήματα σε όλη τη χώρα. Στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε να λειτουργεί το 1969 και σήμερα στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 3.000 τμ σε ένα καταπράσινο περιβάλλον 9 στρεμμάτων στους Ελαιώνες Πυλαίας.

Η ΕΛΕΠΑΠ μεριμνά για τη λειτουργική αποκατάσταση της κινητικής αναπηρίας και την αντιμετώπιση των αναπτυξιακών δυσκολιών.

Τα προγράμματα αποκατάστασης της ΕΛΕΠΑΠ έχουν ολιστικό χαρακτήρα και απευθύνονται σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση, νευρομυικές παθήσεις, σύνδρομα με συνοδά κινητικά προβλήματα, εγκεφαλοπάθειες, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κακώσεις νωτιαίου μυελού, μυελομηνιγγοκήλη, σκολίωση, κύφωση, βλαισοπλατυποδία φροντίζοντας παράλληλα για την πλαισίωση των οικογενειών τους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ