Skip to main content

Την περίπτωση του Λευτέρη Μποχωρίδη θα εξετάσει ο Άρης

Στην περίπτωση που ο Έλληνας γκαρντ δεν μείνει ικανοποιημένος από τον ρόλο που τον προορίζει ο Πασκουάλ τότε μπορεί να ζητήσει να αλλάξει ομάδα

Το όνομα του Λευτέρη Μποχωρίδη αναμένεται να απασχολήσει τον Άρη μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «AllaboutAris», ο Έλληνας γκαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και προς το παρόν η ενημέρωση που έχει, είναι πως υπολογίζεται για τη νέα σεζόν από τους «πράσινους».

Μέσα στις επόμενες ημέρες μάλιστα (σ’ ένα δεκαήμερο περίπου), αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος θα του αναλύσει τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα. Επιθυμία του παίκτη τη νέα σεζόν είναι να έχει ενεργό ρόλο και αρκετά λεπτά συμμετοχής στα χέρια του.

Σε περίπτωση όμως που ο Μποχωρίδης δεν μείνει ικανοποιημένος από τον ρόλο για τον οποίο τον προορίζει ο Καταλανός κόουτς, τότε είναι πολύ πιθανόν να ζητήσει ν’ αλλάξει στρατόπεδο, με τον Άρη να είναι ο πιθανότερος προορισμός, καθώς ο ίδιος επιθυμεί να επιστρέψει ενώ και οι «κιτρινόμαυροι» βλέπουν με ενδιαφέρον την περίπτωσή του.

Μέσα στις επόμενες ημέρες και μετά το ραντεβού του αθλητή με τον Τσάβι Πασκουάλ, θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις κινήσεις που θα γίνουν.