Skip to main content

Την περίπτωση του Γιοβόντε Ρέντικ εξετάζουν στον ΠΑΟΚ

Ο Αμερικανός ψηλός πραγματοποίησε καλή χρονιά με τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου έχοντας 11,5 πόντους με 5,7 ριμπάουντ σε 24 λεπτά συμμετοχής

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ενόψει των μετεγγραφών του καλοκαιριού βρίσκεται ο Γιοβόντε Ρέντικ του Κολοσσού που πραγματοποίησε καλή χρονιά με τη φανέλα των Ροδιτών.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μπορεί να μετρά μόλις λίγες μέρες από τότε που ανέλαβε τα ηνία του ΠΑΟΚ, όμως έχει σηκώσει από νωρίς... μανίκια προκειμένου να φτιάξει μία ανταγωνιστική ομάδα πάνω στη φιλοσοφία του.

Σύμφωνα με το «basketblog.gr», ο «Δικέφαλος» έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Γιοβόντε Ρέντικ του Κολοσσού, προκειμένου να ισχυροποιήσει την front line του. Τα στατιστικά του έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Κολοσσού είχε 11,5 πόντους με 5,7 ριμπάουντ σε 24 λεπτά συμμετοχής.

Ο ΠΑΟΚ κοιτά την περίπτωση του και θα προσπαθήσει να πάρει την υπογραφή του παίκτη, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να θέλει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που υπάρχουν στην ελληνική αγορά, δίπλα στο νεανικό κορμό Ελλήνων παικτών που θέλει να χτίσει.