Skip to main content

Την Πέμπτη θα ανακοινωθεί η έδρα του τελικού Κυπέλλου

Υπάρχουν οι εναλλακτικές περιπτώσεις, αρκεί να πληρούνται όλες οι απαραίτητες συνθήκες για τα μέτρα ασφαλείας, τόνισε ο Ζήσης Βρύζας

Την ερχόμενη Πέμπτη, στο επόμενο ΔΣ της Διοικούσας Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, θα αποφασιστεί η έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως γνωστοποίησε ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αγωνιστικού της Ομοσπονδίας, Ζήσης Βρύζας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βρύζας μετά τη σημερινή κλήρωση:

Για την διαδικασία της κλήρωσης: «Η διαδικασία δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Είναι μία κλήρωση Κυπέλλου. Παρότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, η διαδικασία παρέμεινε απλή. Αναφερόμαστε στις τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και περιμένουμε να δούμε υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο, και να δούμε τις καλύτερες ομάδες στον τελικό».

Για την έδρα του τελικού: «Την Πέμπτη στο Συμβούλιο θα λάβουμε την απόφαση. Υπάρχουν οι εναλλακτικές περιπτώσεις, αρκεί να πληρούνται όλες οι απαραίτητες συνθήκες για τα μέτρα ασφαλείας».

Για το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με το Βέλγιο: «Θα δώσουμε μία μάχη και μακάρι να την κερδίσουμε».

Για την υπόθεση του Ζέκα: «Ο Ζέκα είναι μία επιλογή που πιστεύουμε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, το διαδικαστικό κομμάτι δεν έχει τελειώσει ακόμα. Τρέχουμε όλες τις διαδικασίες για να τεθεί στην διάθεση του προπονητή».