Skip to main content

Την παρέμβαση εισαγγελέα ζήτησε ο δήμος Ωραιοκάστρου

Η δημοτική αρχή απευθύνει κάλεσμα σε όλους να επιδείξουν σύνεση και να σεβαστούν τόσο την τοπική κοινωνία και τη λειτουργία των σχολείων.

Να προβούν στις άμεσες και νόμιμες ενέργειες για την προστασία και ασφάλεια των πολιτών του Ωραιοκάστρου, ζήτησε ο δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης από τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές, μετά τα χθεσινά επεισόδια έξω από το 1ο δημοτικό σχολείο, με αφορμή τη φοίτηση προσφυγόπουλων.

Η διοίκηση του δήμου απέστειλε έγγραφο προς το Α.Τ. Ωραιοκάστρου με σχετική κοινοποίηση στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας και την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Παράλληλα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη γραμματεία του Εισαγγελέα Υπηρεσίας προκειμένου να επιληφθεί του θέματος.

Ο κ. Γαβότσης είχε συνάντηση στο γραφείο του με τον ταξίαρχο Λάζαρο Μαυρόπουλο, μετά από σχετική πρόσκληση του δημάρχου. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον τα χθεσινά έκτροπα.

Η δημοτική αρχή απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους συμπολίτες να επιδείξουν σύνεση και να σεβαστούν τόσο την τοπική κοινωνία όσο και την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων.