Skip to main content

Την Παρασκευή η κλήρωση του Basketball Champions League

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της FIBA στη Γενεύη και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο μάνατζερ Τέλης Ζουρνατσίδης

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των Play offs για την 1η και την 2η φάση του Basketball Champions League.

Συγκεκριμένα, η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της FIBA στη Γενεύη και θα ξεκινήσει στις 15:00 (Ώρα Ελλάδoς) και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο μάνατζερ της ομάδας Τέλης Ζουρνατσίδης.

Οι πέντε ομάδες που θα καταλάβουν την 1η θέση κάθε ομίλου και οι τρεις καλύτερες δεύτερες (συνολικά 8 ομάδες), θα περάσουν απευθείας στην 2η φάση των play offs και θα περιμένουν τις οκτώ ομάδες που θα προκριθούν από την 1η φάση των play offs. Από εκεί που θα ξεκινήσει δηλαδή ο ΠΑΟΚ μαζί με συνολικά 16 ομάδες (τις 2 χειρότερες δεύτερες, τις 5 καλύτερες τρίτες και τέταρτες των ομίλων, αλλά και τις 4 καλύτερες πέμπτες).

Στην κλήρωση της 1ης φάσης των play offs δεν μπορούν να βρεθούν αντιμέτωπες ομάδες από την ίδια χώρα, αλλά και όσες ήταν στον ίδιο όμιλο στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης. Αύριο το βράδυ και μετά την ολοκλήρωση όλων των αγώνων της κανονικής περιόδου του Basketball Champions League, θα ξεκαθαρίσει η εικόνα για τους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ.

Στην κλήρωση της Παρασκευής ο ΠΑΟΚ θα μάθει αρχικά την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στην 1η φάση των play offs (σε διπλά παιχνίδια που διεξάγονται 7-8/2 και 21-22/2), αλλά και τον αντίπαλό του στην 2η φάση των play offs, εφόσον καταφέρει και πάρει την πρόκριση.