Skip to main content

Την εκστρατεία του Τραμπ χρηματοδότησαν ιδιοκτήτες 3 αγγλικών ομάδων

Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Φούλαμ προχώρησαν σε δωρεές προς τον Αμερικανό πρόεδρο τονώνοντας έτσι την προεκλογική του εκστρατεία

Χείρα βοηθείας από τρεις ιδιοκτήτες μεγάλων αγγλικών ομάδων έλαβε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τονώνοντας έτσι την προεκλογική του εκστρατεία.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εφημερίδας Independent, o κύριος μέτοχος της Άρσεναλ Σταν Κρένκε, προχώρησε σε δωρεά 1 εκατομμυρίου δολαρίων στην προεκλογική εκστρατεία του Αμερικανού Προέδρου.

Ο δισεκατομμυριούχος κ. Κρένκε είναι ιδιοκτήτης αρκετών ομάδων στις ΗΠΑ με ονόματα όπως, Ντένεβερ Νάγκετς στο ΝΒΑ και Κολοράντο Άβαλανς στο NHL.

Άλλη μια δωρεά ήρθε από τον πρόεδρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζόελ Γκλέιζερ ο οποίος του χάρισε το ποσό των 250.000 δολαρίων.

Η τελευταία δωρεά ήρθε από τον ιδιοκτήτη της Φούλαμ, Σαχίντ Καν ο οποίος δώρισε στον Ντόναλντ Τραμπ ποσό που φτάνει τα 1 εκατομμύρια δολάρια. Μια δωρεά την οποία ο ίδιος αργότερα μετάνιωσε, αφού ο νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ εξέδωσε διάταγμα απαγόρευσης εισόδου μουσουλμάνων στη χώρα.