Skip to main content

Θεοδωράκης: Σε αναπτυξιακή πορεία η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της ΔΕΘ-Helexpo.

Για «αέρα» Κίνας που πνέει στη Θεσσαλονίκη, για ανάπτυξη της έκθεσης χρόνο με το χρόνο και για ρεκόρ επισκεπτών, καθώς και αποδοχής από τον ξένο επιχειρηματικό κόσμο, έκανε λόγο αναφερόμενος στην 82η ΔΕΘ ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης, που συναντήθηκε με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του εθνικού εκθεσιακού φορέα, επισήμανε ακόμη ότι η ιδέα των Τιμώμενων Χωρών στη ΔΕΘ είναι πολύ καλή, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της ΔΕΘ-Helexpo.

Από την πλευρά του o Πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Τάσος Τζήκας σημείωσε τις προσπάθειες διεθνοποίησης, που καταβάλλει η εταιρεία, ενώ αναφέρθηκε και στο σχέδιο ανάπλασης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης παρουσίασε αναλυτικά τα θεματικά αφιερώματα και τις εκδηλώσεις της 82ης ΔΕΘ.

Η διοίκηση της έκθεσης δώρισε στον επικεφαλής του Ποταμιού μια φωτογραφία της ΔΕΘ του 1926.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Θεοδωράκης συνοδευόταν κατά την επίσκεψη του στην έκθεση από βουλευτές και στελέχη του Ποταμιού, ενώ μετά τη συνάντησή του με τη διοίκηση της έκθεσης ξεναγήθηκε σε περίπτερα της 82ης ΔΕΘ.