Skip to main content

Την αυριανή αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Βιλερμπάν ανέλυσε ο Παντελής Μπούτσκος

Ο βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να περιορίσει τις δημιουργίες των Χοτζ-Νέλσον και να ματσάρει την αθλητικότητα των αντιπάλων

To αγωνιστικό προφίλ της αυριανής αντιπάλου για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League, Βιλερμπάν ανέλυσε ο άμεσος συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο κ. Μπούτσκος:

«Είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι σε ενέργεια και συγκέντρωση. Οφείλουμε να περιορίσουμε τις δημιουργίες Χοτζ και Νέλσον στο transition και να ματσάρουμε την αθλητικότητα των αντιπάλων μας στα ριμπάουντ για να καταφέρουμε να έχουμε εμείς τον ρυθμό του αγώνα. Πρέπει να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα με υπομονή να τους φθείρουμε κοντά στο καλάθι ώστε να παράγουμε καταστάσεις που μας δίνουν πλεονέκτημα».

Από τον αγώνα με τη γαλλική ομάδα ξεκινά ο Δικέφαλος την προσπάθειά του για το 2017, με νέο πρόσωπο τον Θαντ ΜακΦάντεν, τον Βαγγέλη Μαργαρίτη για πρώτη φορά σε εκτός έδρας αποστολή στο Basketball Champions League και τη μάχη της πρόκρισης και όπως τονίζει ο κ. Μπούτσκος. «Υπάρχει πολύ υψηλό κίνητρο και λόγω της μάχης για την πρόκριση αλλά και επειδή είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα. Οφείλουμε να το διαχειριστούμε και για την ένταξη του νέου μας παίκτη αλλά και την επανένταξη του αρχηγού μας για να έχουμε την κατάλληλη χημεία και να βρούμε τις ισορροπίες μας σαν ομάδα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».