Skip to main content

Την απόκτηση του Ντάνιελ Καλιγκιούρι ανακοίνωσε η Σάλκε

Οι «Βασιλικοί Μπλε» ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον 29χρονο Γερμανοϊταλό μεσοεπιθετικό της Βόλφσμπουργκ για συμβόλαιο διαρκείας 3,5 ετών

Την τρίτη της μετεγγραφική κίνηση για το παζάρι του Ιανουαρίου ανακοίνωσε και επίσημα η Σάλκε

Συγκεκριμένα οι  «Βασιλικοί Μπλε» ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον Ντάνιελ Καλιγκιούρι της Βόλφσμπουργκ για συμβόλαιο διαρκείας 3,5 ετών, ως τον Ιούνιο 2020.

Ο 29χρονος Γερμανοϊταλός μεσοεπιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ενώ το κόστος για τη μετεγγραφή του αγίζει τα 2.5 εκατ. ευρώ.

«Υπογράψαμε ένα πολυσύνθετο παίκτη, γνώστη της Bundesliga, και ικανό να αγωνιστεί και στο δεξί και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Μετά τον τραυματισμό του Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα, ήταν αναγκαία η ενίσχυσή μας σε αυτές τις θέσεις και έτσι επισπεύσαμε τη συμφωνία με τον παίκτη που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το καλοκαίρι» τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Κρίστιαν Χάιντελ.

Από την μεριά του, ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μετεγγραφή, δηλώνοντας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ένας σύλλογος με τόσο μεγάλη παράδοση έδειξε ενδιαφέρον για μένα. Μίλησα τόσο με τον Κρίστιαν Χάιντελ όσο και με τον Μάρκους Βάιντσιρλ (σ.σ ο πρπονητής της ομάδας) και με βοήθησαν να οριστικοποιήσω την απόφασή μου. Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική της Σάλκε και θέλω να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της».