Skip to main content

Την απόκτηση του Γκάιους Μακουτά ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης

Ο 19χρονος Γάλλος μέσος δήλωσε χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στους κιτρινόμαυρους ενώ τόνισε πως έκανε μεγάλο βήμα στην καριέρα του

Ποδοσφαιριστής του Άρη είναι και επίσημα ο Γκάιους Μακουτά.

Ο 19χρονος Γάλλος μέσος δοκιμάστηκε το τελευταίο διάστημα από τους κιτρινόμαυρους και ο Νίκος Αναστόπουλος άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του παίκτη.

Η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση Γκάιους Μακουτά (Gaius Abraham Jered Makouta, όπως είναι το πλήρες όνομά του).

Ο 19χρονος Γάλλος μέσος, που συμμετείχε το τελευταίο χρονικό διάστημα στις προπονήσεις της ομάδας μας, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γκάιους Μακουτά, που γεννήθηκε στις 25/07/1997, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Χάβρης.

Στη συνέχεια μεταπήδησε στην ομάδα Νέων της Κρετέιγ, ενώ μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας με την φανέλα της Λόνγκφορντ Τάουν».
 

«Μεγάλο βήμα στην καριέρα μου ο Άρης»
 
Ο Γκάιους Μακουτά, μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του στην έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη, που είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Κάτι που το έχω διαπιστώσει όλες αυτές τις μέρες που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη και προπονούμαι με την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Άρη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και θα δώσω τον καλύτερό μου για να τους δικαιώσω».