Skip to main content

Την απεργία στην Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου περιφρουρεί το ΠΑΜΕ

Τα μέλη του ΠΑΜΕ καλούν όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, νέους και νέες της Θεσσαλονίκης, στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30

Εργάτες και εργάτριες από τα κλαδικά σωματεία της Βιομηχανίας από νωρίς το πρωί, περιφρουρούν μαζικά την απεργία τους στην ΒΙ.ΠΕ. της Σίνδου.

Ταυτόχρονα τα μέλη του ΠΑΜΕ καλούν όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, νέους και νέες της Θεσσαλονίκης, στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου.

«Το πακέτο μέτρων αποτελεί το 4ο μνημόνιο που φορτώνεται στις πλάτες της εργατικής-λαικής οικογένειας. Περιλαμβάνει νέα προνόμια για τους επιχειρηματικούς ομίλους, νέα βάσανα για τους εργαζόμενους. Τα νέα μέτρα ρίχνουν λάδι στη φωτιά που κατακαίει τα δικαιώματά μας, τις ζωές μας. Έρχονται να προστεθούν στα προηγούμενα, διαμορφώνουν μόνιμες ανατροπές για τις επόμενες γενιές. Τα αντίμετρα που αναφέρει η κυβέρνηση είναι κοροϊδία», αναφέρει το ΠΑΜΕ.

Καταδικάζει την ενιαία γραμμή των κομμάτων που στήριξαν το τρίτο μνημόνιο, που στηρίζουν την πολιτική των μονοπωλίων και το σύστημα της εκμετάλλευσης.