Skip to main content

Την ακαδημία της στην Ελλάδα θα εγκαινιάσει η Σπόρτινγκ Λισαβώνας!

Οι εγκαταστάσεις της ακαδημίας θα στεγάζονται στην Ανάβυσσο Αττικής ενώ την πορτογαλική ομάδα θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος, Μπρούνο ντε Καρβάλιο.

Την ακαδημία της στην Ελλάδα θα εγκαινιάσει την επόμενη εβδομάδα η Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Οι εγκαταστάσεις της ακαδημίας θα στεγάζονται στην Ανάβυσσο Αττικής ενώ την πορτογαλική ομάδα κατά την ημέρα των εγκαινίων θα εκπροσωπήσει αυτοπροσώπως ο πρόεδρος της ομάδας, Μπρούνο ντε Καρβάλιο αλλά και η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο.

Συνδετικός κρίκος του εγχειρήματος των λιονταριών με την Ελλάδα θα είναι ο Αγκολέζος αμυντικός Φρανσίσκο Ζουέλα που πέρασε από τη χώρα μας φορώντας τις φανέλες των Ακράτητου, Ξάνθης, ΠΑΟΚ, Ατρομήτου και Απόλλων Σμύρνης.

Η επίσημη ανακοίνωση της πορτογαλικής ομάδας:

«Η επίσημη έναρξη για την πρώτη ποδοσφαιρική ακαδημία Sporting στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο. Βρίσκεται στα νότια προάστια της Αθήνας ,και είναι η πρώτη ανάμεσα στις πολλές που θα ανακοινωθούν σύντομα. Με την υιοθέτηση της μεθοδολογίας που σχημάτισε αθλητές όπως ο Cristiano Ronaldo, Luis Figo και Nani, αυτή είναι η πρώτη ακαδημία Sporting στην Ελλάδα (εκτός Πορτογαλίας)».