Skip to main content

Tην 3η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού στηρίζει ο ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος», ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων συμμετέχει στην καμπάνια #BEACTIVE που στοχεύει να ωθήσει τους Ευρωπαϊους στην άθληση

Tην 3η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ένωση στηρίζει ως μέλος της ECA, ο ΠΑΟΚ συμμετέχοντας στην καμπάνια #BEACTIVE που έχει ως στόχο να ωθήσει τους κατοίκους της Ευρώπης στα σπορ και την άθληση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του «Δικεφάλου»:

«Τα νούμερα δεν είναι θετικά. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το άγχος, οι γρήγοροι ρυθμοί και η έλλειψη χρόνου δεν επιτρέπουν στους ανθρώπους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και την άθληση. Μάλιστα σε κάποιες χώρες τα ποσοστά είναι ακόμα μικρότερα και επηρεάζουν συχνά την ποιότητα ζωής και την υγεία.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Αθλητισμού σε μία προσπάθεια να αφυπνίσει τους ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης, διοργανώνει την Εβδομάδα Αθλητισμού από τις 23 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Η ECA στηρίζει από το ξεκίνημα της την προσπάθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συμμετέχει στην καμπάνια #BEACTIVE, μαζί με όλα τα μέλη της. Ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την προσπάθεια.

Ας ενεργοποιηθούμε λοιπόν όλοι, ας αντιληφθούμε τα οφέλη που προσφέρει η σωματική δραστηριότητα and let’s #BEACTIVE!».