Skip to main content

Τιμωρία απαγόρευσης εισόδου 20 ημερών στον Μίχελ του ΠΑΟΚ

Παράλληλα, επεβλήθη πρόστιμο 7.500 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής καλείται να καταβάλει 1.500 ευρώ

Με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 20 ημέρες τιμωρήθηκε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, λόγω της λεκτικής επίθεσης στους διαιτητές του αγώνα με τον Πανιώνιο στην Τούμπα.

Παράλληλα, επεβλήθη πρόστιμο 7.500 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ ο Σλοβάκος παράγοντας καλείται να καταβάλει 1.500 ευρώ.

Η ίδια τιμωρία επιβλήθηκε και στον Μπελεβώνη του Παναιτωλικού, ενώ με πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Aστέρας Τρίπολης: «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/03/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 19/3/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών: «Βάσει των αναφερομένων στο από 18/03/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 18/3/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5–ρλη΄από 20-3-2017 έκθεση της αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/03/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 19/3/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά ατόμων περιφρούρησης μετά τη λήξη του αγώνα: συνολική χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Παναιτωλικός, Χ. Μπελεβώνης (εκπρόσωπος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 18/03/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 18/3/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Μπελεβώνη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναιτωλικός χρηματική ποινή χιλίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Χ. Μπελεβώνη χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ καθώς και την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα είκοσι (20) ημερών.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ (Τεχνικό Δ/ντή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/03/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 19/3/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και την υπ΄αριθμ. πρωτ. 3592/17/571349 από 20-3-2017 έκθεση της αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Μίχελ: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.LUBOS MICHEL, τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ, καθώς και την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα είκοσι (20) ημερών.»