Skip to main content

Τιμητικές διακρίσεις στους αθλητές του Αριστοτελείου Κολλεγίου (φωτο)

Οι ομάδες ποδοσφαίρου αγοριών και κοριτσιών του Αριστοτελείου Κολλεγίου εκπροσώπησαν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

Στις ομάδες ποδοσφαίρου αγοριών και κοριτσιών του Αριστοτελείου Κολλεγίου, οι οποίες κατέκτησαν το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα το 2017, απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας στην ετήσια γιορτή που διοργάνωσε τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Αριστοτελείου Κολλεγίου και ο προπονητής Γιώργος Χατζόγλου απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού στην εκδήλωση της Ε.Π.Σ.Μ, στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και των φορέων της πόλης, αθλητικοί παράγοντες, εκπρόσωποι και μέλη αθλητικών σωματείων, αθλητές και προπονητές.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Κολλεγίου, «οι ομάδες ποδοσφαίρου αγοριών και κοριτσιών του Αριστοτελείου Κολλεγίου διέγραψαν εντυπωσιακή πορεία το 2017 και, αφού στέφθηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδος, εκπροσώπησαν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στην Τσεχία». Στο πλευρό τους είχαν τους προπονητές Γιώργο Χατζόγλου και Χαράλαμπο Παπουλίδη. «Για πρώτη φορά στην ιστορία των σχολικών πρωταθλημάτων στο ποδόσφαιρο, οι δύο πανελλήνιοι τίτλοι (αγόρια-κορίτσια) κατακτήθηκαν από το ίδιο σχολείο», αναφέρει το Αριστοτέλειο Κολλέγιο.

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας γιορτής της ΕΠΣ Μακεδονίας, η οποία φέτος ήταν αφιερωμένη στη διαφορετικότητα, τιμήθηκαν σωματεία που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017 και πρόσωπα με ιδιαίτερη προσφορά στον πολιτισμό, τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, ενώ ακολούθησε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τη χορωδία του Αριστοτελείου Κολεγίου, υπό τη διεύθυνση της κ. Ευτυχίας Βογιατζή.