Skip to main content

Τιμή για Καραγκούνη

Έτοιμος να τιμήσει τον Γιώργο Καραγκούνη στο ματς με τη Λετονία για τις 100 συμμετοχές του με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας είναι ο «Γαλανόλευκος Φάρος», όπως ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Εθ
Έτοιμος να τιμήσει τον Γιώργο Καραγκούνη στο ματς με τη Λετονία για τις 100 συμμετοχές του με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας είναι ο «Γαλανόλευκος Φάρος», όπως ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ελλάδας».

Η ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Τα προκριματικά του EURO 2012 ξεκίνησαν με την ΕΘΝΙΚΗ μας να φέρνει δύο ισοπαλίες με ΓΕΩΡΓΙΑ [δεν μας άρεσε φυσικά η αρχή που κάναμε] και με ΚΡΟΑΤΙΑ μέσα στο ΖΑΓΚΡΕΜΠ [εκεί οι διεθνείς μας απέδειξαν ότι παραμένουμε μεγάλη ομάδα. Ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ καλεί τα μέλη του και τους φίλους της ΕΘΝΙΚΗΣ μας για τους δύο εντός έδρας αγώνες της στο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, με την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-10-10 με την ΛΕΤΟΝΙΑ και την ΤΡΙΤΗ 12-10-10 με το ΙΣΡΑΗΛ. Είναι καθήκον μας και υποχρέωσή μας να πάμε όλοι στο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ και με την ΔΥΝΑΜΗ της φωνής μας να βοηθήσουμε τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ μας, για να πάρουμε τους 6 βαθμούς που θα μας οδηγήσουν στα τελικά του EURO 2012.Είναι καθήκον μας να γεμίσουμε το ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ και να γίνουμε ο 12ος παίκτης της ΕΘΝΙΚΗΣ μας. Είναι καθήκον μας όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΦΑΡΟΥ να βρεθούμε στο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ στον αγώνα της ΕΘΝΙΚΗΣ μας με την ΛΕΤΟΝΙΑ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-10-10 για να τιμήσουμε και να χειροκροτήσουμε τον ΑΡΧΗΓΟ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ, που συμπληρώνει 100 παρουσίες. Στη γιορτή του ΑΡΧΗΓΟΥ πρέπει το στάδιο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ να είναι κατάμεστο, για να τον χειροκροτήσουμε και να τον ευχαριστήσουμε για όλες τις χαρές που μας έχει χαρίσει».