Skip to main content

Τιμά την ημέρα της γυναίκας το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο θεσσαλονίκης τιμά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, τις γυναίκες που διεκδικούν καθημερινά ίσα δικαιώματα.

«Αγωνιστικό χαιρετισμό» απευθύνει σε όλες τις γυναίκες που συνεχίζουν να δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα για ίσα δικαιώματα, ευκαιρίες και αμοιβές στον εργασιακό χώρο η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Το ΕΚΘ επισημαίνει, σε σχετική του ανακοίνωση, ότι «από το 1910 που καθιερώθηκε η Διεθνής Ημέρα των Δικαιωμάτων των Γυναικών, οι γυναίκες συνεχίζουν να μάχονται για την καταπολέμηση των πολλαπλών διακρίσεων, την άρση των στερεότυπων και τον σεβασμό στην ελευθερία επιλογών στην επαγγελματική και προσωπική ζωή».

Μάλιστα, το εργατοϋπαλληλικό κέντρο επισημαίνει ότι στηρίζει, από κοινού με το συνδικαλιστικό κίνημα, τη γυναίκα και τον ρόλο της στην πρώτη γραμμή της δράσης.

«Αγωνιζόμαστε σταθερά για την προώθηση της ουσιαστικής ισότητας και της εξάλειψης των διακρίσεων λόγω φύλου», καταλήγει η ανακοίνωση.