Skip to main content

Τη στήριξη της στον Ζορπίδη για τις εκλογές του ΕΕΘ εκφράζει η ΝΔ

Η πρόεδρος της Διοικούσας στηρίζει τον συνδυασμό «Ισχυρό Επιμελητήριο» αποτιμώντας θετικά την προσφορά του Ζορπίδη στους επαγγελματίες της πόλης.

Τη στήριξη της στον συνδυασμό του Μιχάλη Ζορπίδη «Ισχυρό Επιμελητήριο» εξέφρασε σήμερα η ΝΔ Θεσσαλονίκης ενόψει των εκλογών στο ΕΕΘ.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης σχετικά με τις επιμελητηριακές εκλογές, κλήθηκε και παραβρέθηκε ο Μιχάλης Ζορπίδης  με στελέχη του συνδυασμού «Ισχυρό Επιμελητήριο».

Στη διάρκεια της, η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Ευταξά, ενημερώθηκε για τις εκλογές στο Ε.Ε.Θ. αλλά και για προβλήματα της Αγοράς της πόλης και εξέφρασε την στήριξη της Δ.Ε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ισχυρό Επιμελητήριο», αποτιμώντας θετικά την έως σήμερα προσφορά του στους επαγγελματίες της πόλης μας.

Ο κ. Ζορπίδης αναφέρθηκε στη συνεργασία που έχει με την Γραμματεία Παραγωγικών Φορέων της ΝΔ και τόνισε ότι είναι σημαντικό η ΝΔ να στηρίζει έναν ακηδεμόνευτο συνδικαλιστικό χώρο στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις. Επίσης ευχαρίστησε τα στελέχη του κόμματος για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον συνδυασμό του και το Ε.Ε.Θ.

Στη σύσκεψη συμμετείχε η Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Βίκυ Ευταξά, οι Πρόεδροι των Νομαρχιακών Επιτροπών Πηνελόπη Ράλλη, Τάσος Εμμανουηλίδης, Ηλίας Ζάχαρης, Θωμάς Βράνος και οι Θεματικοί Παραγωγικών Φορέων των ΝΟΔΕ Βασίλης Κλάδης, Μανόλης Σύλλης και Λευτέρης Αλεξανδρίδης. Στη συνάντηση ήταν παρών ο Β΄ Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Θ. και πρώην αναπληρωτής γραμματέας παραγωγικών φορέων της ΝΔ, Κλεόβουλος Θεοτόκης.