Skip to main content

Τι σκέφτονται στον ΠΑΟΚ μετά το ναυάγιο με Φερνάντεζ

Οι λύσεις που εξετάζονται από τους ανθρώπους του Δικεφάλου για να καλυφθεί το κενό του Βιτόλο στους αγώνες-φωτιά με τον Ολυμπιακό, μετά το «όχι» του Αργεντίνου μέσου, που προτίμησε την Άλκη.
Ο Νταρίο Φερνάντεζ ανακοινώθηκε από την Αλκή, πράγμα που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα στραφεί σε άλλη λύση, προκειμένου να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί στον άξονα, μετά τον τραυματισμό του Βίκτορ Βιτόλο.

Ο πρώην παίκτης του Άρη, λοιπόν, προτίμησε το συμβόλαιο δυόμισι ετών της κυπριακής ομάδας, με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 240.000 ευρώ, και ο ΠΑΟΚ είναι πλέον αναγκασμένος να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Όπως και να΄ χει, ο Δικέφαλος χρειάζεται παίκτη που να αγωνίζεται στον άξονα, και μάλιστα σύντομα. Καλό θα ήταν ο παίκτης που θα αποκτηθεί να έχει τα στοιχεία του Βιτόλο, που δεν είχε ο Φερνάντεζ, και η δουλειά να τελειώσει σύντομα, ώστε ο παίκτης να έχει αφομοιωθεί στην ομάδα, μέχρι τα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ. Κι αυτό γιατί η πιθανότητα να απουσιάζει ο Βιτόλο δεν είναι αμελητέα...

Οι ιθύνοντες της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, ήτοι οι Παντελής Κωνσταντινίδης και Θοδωρής Ζαγοράκης, έχουν στραφεί σε παίκτες από τον ευρωπαϊκό χώρο, ενώ γίνεται λόγος και για έναν αμυντικό μέσο που έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν αγωνίζεται πλέον σε αυτό.

Στόχος των διοικούντων είναι ο παίκτης που θα αποκτηθεί να είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα, καθώς οι νοκ-άουτ αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό πλησιάζουν και το Κύπελλο αποτελούν πρωταρχικό στόχο για τον Δικέφαλο. Ειδάλλως, ο Μάκης Χάβος θα αναγκαστεί να επιστρατεύσει τον άπειρο Τσουκαλά, εκτός κι αν προτιμηθεί η οπισθοχώρηση του Φωτάκη με την ταυτόχρονη είσοδο του Ίβιτς στην ενδεκάδα. Επειδή, όμως, προέχει η αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, τα σπουδαία αναμένονται από την Κυριακή.

Η αποστολή για Βόλο

Μπαλάφας και Κριστιάνο συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το ματς του Βόλου, ενώ αποκλείστηκαν οι Φιλομένο, Παπάζογλου, Γεωργίου και Κάτσε. Επανέρχονται μετά από καιρό οι Ιβιτς, Μουσλίμοβιτς και Μαλεζάς

Μετά την τελευταία προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Τούμπα, ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε τους εξής για την αποστολή: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Κριστιάνο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ και Βιεϊρίνια.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Ανίς Μπουσαϊντί και ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και, φυσικά, δεν μετέχουν στην αποστολή.