Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018
x

ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΛΥΣΕ Η ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η αθηναϊκή ΠΑΕ ευχαρίστησε τους Αντρέι Γκορμπούνοφ, Γιάννη Κοντοέ, Άντονι Λε Ταλέκ, Γιάννη Μανιάτη και Θανάση Παντελιάδη για την προσφορά τους

Παρελθόν από το ρόστερ του Ατρομήτου ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα αποτελέσουν πέντε ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, η αθηναϊκή ΠΑΕ ευχαρίστησε τους Αντρέι Γκορμπούνοφ, Γιάννη Κοντοέ, Άντονι Λε Ταλέκ, Γιάννη Μανιάτη και Θανάση Παντελιάδη για την προσφορά τους στον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία και προσφορά στην ομάδα μας, τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αντρέι Γκορμπούνοφ, που χρίστηκε διεθνής με την Εθνική Λευκορωσίας μέσα από τις εμφανίσεις του στον Ατρόμητο αποτελώντας την τριετία 2014-17 τον «φύλακα άγγελο» της εστίας μας.

Γιάννη Κοντοέ ο οποίος ήταν για 3 χρόνια ένα πολύτιμος «εργάτης» της ομάδας μας αγωνιζόμενος σε όλες τις θέσεις της άμυνας!

Άντονι Λε Ταλέκ, τον πρωταθλητή Ευρώπης με τη Λίβερπουλ, που άφησε ως παρακαταθήκη μέσα στον αγωνιστικό χώρο το μήνυμα ότι το ομαδικό συμφέρον προέχει πάντα από το ατομικό!

Γιάννη Μανιάτη, εν ενεργεία διεθνή της Εθνικής Ανδρών ο οποίος στο διάστημα των έξι μηνών που αγωνίστηκε στον Ατρόμητο ενστερνίστηκε αμέσως τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας!

Θανάση Παντελιάδη που ολοκληρώθηκε ο εξάμηνος δανεισμός του από την Ομόνοια Κύπρου έχοντας επιδείξει υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού!.

Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους!».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ