Skip to main content

Στενεύουν τα περιθώρια για το deal Σκλαβενίτη – Μαρινόπουλου

Η συμφωνία δεν προχωρά στο διαδικαστικό της κομμάτι, που είναι επίσης πολύ κρίσιμο, όπως προκύπτει εκ του αποτελέσματος.

Ακόμα να βγει και επισήμως η απαραίτητη δικαστική απόφαση που ανάβει το πράσινο φως για την ολοκλήρωση του deal Σκλαβενίτη – Μαρινόπουλου.

Το γεγονός έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερεί η αντίστοιχη απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και όλα – κατά συνέπεια - να πάνε πίσω.

Το αποτέλεσμα είναι, ακόμα και σήμερα, πολλοί να θεωρούν ότι η όλη συμφωνία εξακολουθεί να τελεί εν αμφιβόλλω, αν και τα ενδιαφερόμενα μέρη «τα έχουν βρει» μεταξύ του και οι πιστώτριες τράπεζες έχουν δώσει τη συγκατάθεση τους.

Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι η συμφωνία δεν προχωρά στο διαδικαστικό της κομμάτι, που είναι επίσης πολύ κρίσιμο, όπως προκύπτει εκ του αποτελέσματος. Το γεγονός των καθυστερήσεων έχει ως αποτέλεσμα όμως, πέραν όλων των άλλων να κινδυνεύει να χαθεί όλη η εορταστική περίοδος για την Μαρινόπουλος (σσ στον τζίρο της οποίας είχε επενδύσει πολλά ο επενδυτής Σκλαβενίτης) κάτι το οποίο, όπως είναι φυσικό, στο τέλος της ημέρας θα στοιχίσει σε όλους.