Skip to main content

Τι συμφώνησαν Σαββίδης-Τζαβέλλας για τη λύση της συνεργασίας του

Ο διεθνής αμυντικός αποδέχθηκε την συμβιβαστική λύση που του πρότεινε ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

Λύση στο αδιέξοδο που υπήρχε αναφορικά με τη λύση του συμβολαίου του Γιώργου Τζαβέλλα με τον ΠΑΟΚ βρέθηκε στη δεύτερη συνάντηση του παίκτη με τον Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Forza», η πρώτη είχε κακή κατάληξη και ένταση ανάμεσα στους δυο άνδρες, που έκανε τα πράγματα να φαίνονται ακόμη πιο άσχημα. Ο Σαββίδης εμφανώς χρειαζόταν να πειστεί πως θα απεγκλωβίσει έναν παίκτη που του αρέσει, με κίνδυνο να πάει σε ανταγωνιστή του ΠΑΟΚ και πως ο λόγος που του υπέδειξαν Μίχελ-Ίβιτς είναι υπαρκτός.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, στην τελευταία του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη την προηγούμενη εβδομάδα, ο Σαββίδης φώναξε τον Τζαβέλλα. Ο ποδοσφαιριστής απολογήθηκε για την ένταση της προηγούμενης συνάντησης και ο Σαββίδης του έκανε την τελική προταση για λύση της συνεργασίας.

Αυτή αποβλέπει την πληρωμή ενός χρόνου από το τετραετές συμβόλαιο ως αποζημίωση. Ο Τζαβέλλας αποδέχθηκε την συμβιβαστική λύση που του πρότεινε ο μεγαλομέτοχος και υπέγραψε το χαρτί, μετά από μια πολύωρη συνάντηση.

Ο λόγος που δεν ανακοινώθηκε η συμφωνία; Η αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του Τζαβέλλα. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα ήθελε να τον δει αντίπαλο στην Ελλάδα και ζήτησε από τους συνεργάτες του να βρουν ένα καλό συμβόλαιο για τον ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό μέσα σ´ αυτό το διάστημα.