Skip to main content

Τη Μεγάλη Τετάρτη το τελευταίο αντίο στον Στέλιο Σκλαβενίτη

Η Εξόδιος Ακολουθία του Στέλιου Σκλαβενίτη θα τελεστεί το μεσημέρι της Τετάρτης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στον Πειραιά.

Τη Μεγάλη Τετάρτη, 4 Απριλίου και ώρα 15:00, θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία του Στέλιου Σκλαβενίτη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στον Πειραιά.

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή, σε ηλικία 53 ετών, την Κυριακή προκαλώντας βαρύ πένθος και θλίψη στους 21.000 εργαζόμενους του λιανεμπορικού ομίλου Σκλαβενίτη, στους συνεργάτες, στους προμηθευτές, στον επιχειρηματικό κόσμο ενώ ανείπωτος είναι ο πόνος για τους οικείους του από τον άδικο χαμό του.

Το τέλος στη ζωή του Στέλιου Σκλαβενίτη, πατέρα τεσσάρων παιδιών και μικρότερο μεταξύ των αδελφών του, δηλαδή της Μαρίας, του Γεράσιμου και της Βίκυς, στις 7:18 το πρωί της Κυριακής.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε χθες το μεσημέρι το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, ο Στέλιος Σκλαβενίτης προσήλθε εκτάκτως στα Εξωτερικά Ιατρεία του ΥΓΕΙΑ το Σάββατο 31/03/2018 και ώρα 22:00 μ.μ. λόγω οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας. Μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όπου διεγνώσθη σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS) επί εδάφους λοίμωξης από τον ιό της γρίπης τύπου Β. Παρά τη φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη, ανέπτυξε σύνδρομο πολυοργανικής ανεπάρκειας και κατέληξε λόγω ενδοπνευμονικής αιμορραγίας.