Skip to main content

Τι λέει το περιβάλλον Τζαβέλλα για τον υποβιβασμό του

Τι φέρεται να υποστηρίζει από την πλευρά του ο 29χρονος διεθνής αμυντικός για την απόφαση της αποπομπής από την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου

Αιφνιδιασμένος φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας από την απόφαση που έλαβε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, έπειτα από σχετική εισήγηση του Βλάνταν Ίβιτς, να προπονείται με την Κ20 του συλλόγου.

Σύμφωνα με το Metrosport.gr, μιλώντας στο περιβάλλον του, ο ποδοσφαιριστής τόνισε ότι είναι έκπληκτος γιατί ουδέποτε είχε έρθει σε ρήξη με τον Ιβιτς, σημειώνοντας ότι δεν είχε μαλώσει μαζί του, ό,τι δηλαδή είχε συμβεί με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Αρνείται, μάλιστα, την κατηγορία ότι είχε κάποια επιλήψιμη συμπεριφορά και τονίζει ότι ουδέποτε υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Υπογράμμιζε, δε, με νόημα ότι στο πρόσωπο του κάποιοι βρήκαν το ιδανικό εξιλαστήριο θύμα για να καλύψουν τις δικές τους αδυναμίες.

«Τα χρέωσαν όλα σε μένα και μου φόρτωσαν τις δικές τους αδυναμίες», φέρεται να είπε στο περιβάλλον του ο διεθνής αμυντικός, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Τέλος, ο Γ. Τζαβέλλας πάνω στον εκνευρισμό του φαίνεται να έλεγε ότι «τελείωσε από τον ΠΑΟΚ».