Skip to main content

Τί κρύβεται πίσω από την έκρηξη του κ. Ανδρ. Βγενόπουλου

Στα άκρα δείχνει αποφασισμένος να φτάσει την κόντρα με την κυβέρνηση και ειδικότερα με το υπουργείο Υποδομών ο επικεφαλής της MIG.
Στα άκρα δείχνει αποφασισμένος να φτάσει την κόντρα με την κυβέρνηση και ειδικότερα με το υπουργείο Υποδομών ο επικεφαλής της MIG κ. Ανδρέας Βγενόπουλος. Όπως εκτιμούν όσοι αναλύουν τη χθεσινή συνέντευξή του, αυτή η παρέμβαση σηματοδοτεί νέο γύρο κόντρας με την εκτελεστική εξουσία, χωρίς να μπορεί να συνυπολογιστεί η "ουρά" αυτής της κόντρας.

Στη MIG εκτιμούσαν ότι με την ανάληψη της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ, θα αναλαμβάνονταν η πρωτοβουλία για την επιστροφή ενός μέρους της Ολυμπιακής Αεροπορίας στο κράτος και με βάση αυτή τη λογική σχεδίαζαν τα επόμενα βήματα τους. Ξαφνικά, όμως, διαπίστωσαν πως όχι απλά δεν υπάρχει διάθεση για την υλοποίηση αυτής της προεκλογικής εξαγγελίας, αλλά κι ότι η ΟΑ αντιμετωπίζεται εχθρικά σε μείζονα ζητήματα όπως αυτό των άγονων γραμμών. Κι αυτό ήταν που λειτούργησε ως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι του κ. Βγενόπουλου. Τα πυρά του, σε αυτή τη φάση, συγκεντρώνει ο υφυπουργός Υποδομών κ. Ν. Σηφουνάκης, αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πού μπορεί να σταματήσει αυτή η νέα βεντέτα που φαίνεται να ανοίγει.