Skip to main content

Τι κατέθεσε ο Καλαϊτζίδης στην εισαγγελέα για τα «στημένα» παιχνίδια

Ο Δημήτρης Καλαιτζίδης μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο γύρω στις 10 το πρωί και αποχώρησε ύστερα από 2 ώρες, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του.

Στην αθλητική εισαγγελέα Θεσσαλονίκης Ευαγγελία Λιάσου κατέθεσε σήμερα ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου για τα όσα γνωρίζει περί «στημένων» αγώνων στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Δημήτρης Καλαιτζίδης μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο γύρω στις 10 το πρωί και αποχώρησε ύστερα από περίπου δύο ώρες, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για συγκεκριμένες ομάδες και για συγκεκριμένα πρόσωπα, προσκομίζοντας στοιχεία που τροφοδοτούν την εισαγγελική έρευνα ενώ δεν αποκλείεται να κληθεί και για συμπληρωματική κατάθεση στην αθλητική εισαγγελέα.

Μετά τις δημόσιες δηλώσεις του, που ακολούθησαν την ήττα του Απόλλωνα Πόντου από τον Αιγινιακό, ο κ. Καλαιτζίδης κλήθηκε να καταθέσει στην αθλητική εισαγγελέα αρχικά την 1η Δεκεμβρίου. Η πρώτη συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε καθώς τότε ο προπονητής είχε επικαλεστεί προβλήματα υγείας.