Skip to main content

Τη Γκαζιαντέπ θα αντιμετωπίσει αύριο σε φιλική αναμέτρηση ο ΠΑΟΚ

Ο αυριανός αγώνας θα είναι μια ακόμη ευκαιρία για τον Σ.Μαρκόπουλο ώστε να δει την ετοιμότητα των παικτών και την πρόοδο που έχει παρουσιάσει η ομάδα

Τον τρίτο του φιλικό αγώνα θα πραγματοποιήσει αύριο το απόγευμα (14/9 στα 5μ.μ.) ο ΠΑΟΚ που θα υποδεχθεί στο PAOK Sports Arena κεκλεισμένων των θυρών την τουρκική Γκαζιαντέπ.

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου» είναι μία ακόμη ευκαιρία για τον Σούλη Μαρκόπουλο να δει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του και την πρόοδο που έχει παρουσιάσει η ομάδα στη διάρκεια της προετοιμασίας και πριν μπει ο ΠΑΟΚ σε μία διαδικασία συνεχόμενων φιλικών αγώνων (καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια με Ουσάκ, Προμηθέα και τα δύο σερί τουρνουά σε Ρέθυμνο και Σμύρνη).

Ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει για πρώτη φορά την Γκαζιαντέπ καθώς η τουρκική ομάδα έχει βρεθεί και στο παρελθόν στο PAOK Sports Arena για φιλικά παιχνίδια. Στη Θεσσαλονίκη είναι φέτος εδώ και μία εβδομάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της και ξεχωρίζει βεβαίως το γεγονός ότι προπονητής της είναι ο Στέφανος Δέδας, ο οποίος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2002-03, ως μέλος του τεχνικού επιτελείου, όταν ήταν προπονητής ο Μπάνε Πρέλεβιτς. H τουρκική ομάδα πραγματοποίησε σημαντικές αλλαγές φέτος στο ρόστερ της, στο οποίο ξεχωρίζουν οι Αμερικανοί Γουίλ Τσέρι και Μάρκους Χέισλιπ, ο Καναδός Άντι Ράουτινς, o Σλοβένος Γιούρε Μπάλασιτς, ο Κροάτης Τόμισλαβ Ρούσιτς και ο Βούλγαρος Ντέγιαν Ιβάνοφ.