Skip to main content

Τι δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης μετά την κατάκτηση του κυπέλλου (video)

Ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έδωσε συγχαρητήρια σε ΕΠΟ-Βασιλειάδη για την ασφάλεια του Σταδίου ενώ τρόλαρε τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Ιδιαίτερα σαρκαστικός εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος από τον ΠΑΟΚ.

Ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έδωσε συγχαρητήρια στην ΕΠΟ και τον υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη για την ασφάλεια του Πανθεσσαλικού Σταδίου και την αστυνομία ενώ δεν παρέλειψε να… τρολάρει τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ομογενής επιχειρηματίας:

«Αισθανόμουν ότι η ομάδα είναι ανεβασμένη, ήμασταν τόσο ενωμένοι στον στόχο μας, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Το έχω πει με λίγο υπερβολικό τρόπο, ότι πάμε για το Κύπελλο, αλλά είχαμε αυτό το συναίσθημα. Βλέπουμε ότι η ομάδα μας άξιζε δύο τίτλους. Βεβαίως, ξεκινήσαμε νευρικά, σκοράραμε, δεχθήκαμε το περίεργο γκολ και όποια ομάδα έβαζε το δεύτερο, θα μπορούσε να κερδίσει. Τα παιδιά θέλανε πολύ να κάνουνε δώρο στον ΠΑΟΚ και μπορώ να πω ότι τα καταφέρανε και χθες τους είπα μια κουβέντα: ''Αύριο θα κερδίσει η ψυχολογία και να παίξετε για να πάρουμε τον τίτλο''.

Να ευχαριστήσω όσους έχουν δουλέψει, όλα τα γραφεία, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους, που πήγαν στην προπόνηση και στήριξαν τα παιδιά. Ήμασταν μια μεγάλη οικογένεια. Έχω πει στον Ίβιτς ότι εγώ πίστευα πως θα κερδίσει το Κύπελλο και σήμερα όταν έμπαινε στο πούλμαν, του είπα ότι πιστεύω, για κάποιο λόγο είμαι απόλυτα σίγουρος, πως θα πάρει το Κύπελλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που ένας πρώην παίκτης μας είναι άξιος της εμπιστοσύνης μας ως προπονητής.

Θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΚ. Είδαμε ένα αρκετά ήρεμο ματς. Υπήρχαν κάποια σκληρά σημεία, αλλά είναι ένας τελικός Κυπέλλου. Είπα στον κ. Μελισσανίδη: "Δημήτρη, θα χαρείς σήμερα στη δική μου χαρά". Θέλω να ευχηθώ πως να είναι αρχή για μεγάλες νίκες. Εκτιμώ ότι για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν πρέπει να υπάρχει μονοπώλιο. Κάθε χρόνια και από μία ομάδα να κερδίζει.

Αντιλαμβάνομαι ότι στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να παραδεχτούν πως η ηγεμονία τους τελειώνει. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατή ομάδα από αυτούς και οικονομικά. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, όλους όσους εξασφάλισαν την ασφάλεια σήμερα και σε όσους ήρθαν σήμερα, στην αστυνομία, στην ΕΠΟ και στον υφυπουργό Αθλητισμού. Υπήρχε μια ανησυχία ότι θα μπορούσαν να αναβάλουν τον τελικό. Ο κ. Δρόσος και ο κ. Βασιλειάδης είχαν πάρει τη σωστή απόφαση για να γίνει ο τελικός».