Skip to main content

Τι δήλωσαν Σούκερ-Μόντριτς-Ράκιτιτς για τον κροατικό θρίαμβο

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθάρισε πως θα ήταν τραγωδία αν οι «βατρένι» έμεναν τελικά μετά από αυτό το αποτέλεσμα εκτός Μουντιάλ

Την πεποίθησή του πως η Κροατία δεν έχει τελειώσει ακόμη την πρόκριση εξέφρασε ο Νταβόρ Σούκερ παραμένοντας προσγειωμένος παρά την ευρεία νίκη με 4-1 κόντρα στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος της κροατικής ομοσπονδίας δήλωσε:

«Υπομονή μέχρι και την Κυριακή. Πριν την κλήρωση είχα πει πως φοβάμαι την Ελλάδα. Όλοι ξέρουμε την ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα, γεμάτα γήπεδα με υπέροχη ατμόσφαιρα. Σήμερα έγινε το πρώτο ημίχρονο».

Από την πλευρά του, ο Λούκα Μόντριτς ξεκαθάρισε πως θα ήταν τραγωδία αν οι «βατρένι» έμεναν τελικά μετά από αυτό το αποτέλεσμα εκτός από την τελική φάση του Μουντιάλ.

Χαρακτηριστικά, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο παίκτη. Είμαστε πανευτυχείς για το αποτέλεσμα αλλά κάναμε μόνο τη μισή δουλειά και έχουμε να παίξουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε άλλα 90 λεπτά. Πρέπει στην Αθήνα να παίξουμε στο ίδιο επίπεδο για να μπορέσουμε να πάμε στη Ρωσία. Μπορεί να είναι ένα αποτέλεσμα που θα μας παραπλανήσει εάν δεν είμαστε το ίδιο καλοί στην Αθήνα. Θα είναι πραγματικά τραγωδία εάν δεν περάσουμε».

Τέλος, ο Ιβάν Ράκιτιτς συνέστησε στους συμπαίκτες του προσοχή ενόψει του αγώνα της Κυριακής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Χαρακτηριστικά, ο άσος της Μπαρτσελόνα υπογράμμισε:

«Είναι το καλύτερο μας παιχνίδι στα τελευταία χρόνια αλλά πρέπει να έχουμε το μυαλό σας συγκεντρωμένο γιατί στην Αθήνα μας περιμένει μια κόλαση. Θα είναι δύσκολο και το ξέρω. Γνωρίζω, έχω παίξει σε αυτό το γήπεδο. Πρέπει να είμαστε το ίδιο δυνατοί».