Skip to main content

Τι δήλωσαν Περέιρα-Μάτος μετά τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό (video)

Ο Αργεντινός επιθετικός ξεκαθάρισε πως το μυαλό του είναι στον σύλλογο-Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είπε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την ομάδα

Απόλυτα αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ τόνισε πως είναι ο Φακούντο Περέιρα με δηλώσεις του μετά τον νικηφόρο αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό όπου διακρίθηκε σκοράρωντας δύο γκολ ερχόμενος από τον πάγκο.

Συγκεκριμένα ο Αργεντινός επιθετικός του Δικεφάλου δήλωσε:

«Σίγουρα είναι καλή η νίκη για την ομάδα. Νιώθω και εγώ καλά που όσο αγωνίστηκα, έβαλα δύο γκολ και πήραμε τρεις βαθμούς. Θέλω να πάρω ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Είναι περίοδος μεταγραφών αλλά εγώ είμαι στον ΠΑΟΚ, προπονούμαι καθημερινά και το μυαλό μου είναι εδώ».

Από τη μεριά του, ο MVP της αποψινής αναμέτρησης, Λέο Μάτος μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ αλλά και για την δική του προσωπική απόδοση (σκόραρε για πέμπτη φορά στο πρωτάθλημα και έκτη συνολικά στη σεζόν).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Δικεφάλου:

Για το δικό του εντυπωσιακό γκολ και τη νίκη του ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας, Ήταν ωραίο το γκολ, δεν ξέρω αν ήταν εντυπωσιακό. Το σημαντικό ήταν οι τρεις βαθμοί, γιατί δε θα είχε σημασία αν σκόραρα και χάναμε. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, χάσαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ, αλλά η νίκη είναι αυτή που μετράει».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι ένα δύσκολο διάστημα. Στο πρώτο μπαίνεις μια χαρά, στο δεύτερο είσαι λίγο κουρασμένος, στο τρίτο είσαι πολύ κουρασμένος, στο τέταρτο, λίγες μέρες μετά, δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου. Πρέπει να κάνουμε καλή αποκατάσταση, μας προσέχουν όλοι, δεν μας λείπει τίποτα. Είμαστε πολύ προσηλωμένοι σε αυτά τα παιχνίδια, συγκεντρωμένοι στο να πάρουμε τις νίκες».

Για το γεγονός ότι σκοράρει έξι γκολ παρότι παίζει ως δεξί μπακ: «Είμαι και εγώ λίγο έκπληκτος όπως και εσείς, γιατί συνήθως δεν συνέβαινε. Όταν πέτυχα επτά γκολ έπαιζα εξτρέμ. Τα έξι γκολ, βοηθούν την ομάδα. Πάντα στα παιχνίδια, προσπαθώ να κρατήσω τη θέση μου, να μην υπάρξει κίνδυνος γιατί είμαι αμυντικός και μετά να βοηθήσω την ομάδα επιθετικά. Το γκολ είναι πιο περίπλοκο. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί με αυτό τον τρόπο, έχει βοηθηθεί η ομάδα και έχει πάρει βαθμούς. Δεν μπορώ να υποσχεθώ γκολ, αλλά ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».