Skip to main content

Τι δήλωσαν Κάνιας και Περέιρα για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ

Η Καραμπάγκ είναι δύσκολος αντίπαλος αλλά πρέπει να τους κάνουμε να καταλάβουν εξ αρχής ότι πρόκειται για χαμένο παιχνίδι,δήλωσε ο μέσος του Δικεφάλου

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στο μεγάλο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Super League τοποθετήθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης, στη μεικτή ζώνη ο MVP Χοσέ Κάνιας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός μέσος του Δικεφάλου:

«Ξέραμε από την αρχή ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ήταν ένα ντέρμπι. Εμείς που παίζαμε στον αγωνιστικό χώρο νιώθαμε πολύ έντονα τον ρυθμό. Μακάρι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι 3-0, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ξέραμε και περιμέναμε ότι η ΑΕΚ θα μας δημιουργούσε αρκετά προβλήματα όπως και έγινε. Ήταν μια νίκη που την άξιζε η ομάδα και αυτό είναι το σημαντικό.

Δεν είναι κάτι που σκέφτεται κάποιος αν είναι σημαντικός για την ομάδα ή όχι. Φυσικά και χαίρομαι που κέρδισα αυτό το βραβείο, αλλά η ομάδα κέρδισε και αυτό είναι το σημαντικότερο. Οι συμπαίκτες μου δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις και στους αγώνες γιατί προσπαθούν να είναι στην βασική 11άδα. Αυτός είναι ο βασικός στόχος κάθε ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια να κερδίσει τα παιχνίδια. Εγώ νιώθω πολύ καλά εδώ, είμαι πολύ καλά και μπορώ να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει τους βαθμούς, να παίρνει τις νίκες και να προχωράει σωστά στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα χαίρομαι για αυτό το βραβείο. Ήταν σήμερα η σειρά μου. Άλλη φορά θα είναι κάποιος άλλος. Για αυτό είμαστε ομάδα για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.

Γίνεται μια τρομερή δουλειά από τον προπονητή και από το staff. Το μόνο που χρειάζεται είναι ηρεμία. Να δουλεύουμε σιγά σιγά για να δέσουμε σαν ομάδα. Γιατί μπορεί αυτό να το ξεχνάει ο κόσμος, αλλά έχουν έρθει 8 καινούργιοι παίκτες ανάμεσα τους και εγώ. Είμαι 3-4 μήνες εδώ ακόμη προσαρμόζομαι καθημερινά μαθαίνω κάτι καινούργιο και για τους συμπαίκτες μου, και για την ομάδα και για τον προπονητή. Νομίζω ότι δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο. Πρέπει να μας πιστωθεί ο χρόνος για να δείξουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο γιατί στις προπονήσεις αυτό φαίνεται. Χρειάζεται λίγη περισσότερη ηρεμία και τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Πολύ σημαντικό το παιχνίδι για τη συνέχεια και την πρόκριση μας στο Europa League. Η Καραμπάγκ έδειξε ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Πρέπει να μπούμε πεισμωμένοι στον αγωνιστικό χώρο να μη τους δώσουμε χώρο, να τους κάνουμε να καταλάβουν εξ αρχής ότι πρόκειται για ένα χαμένο παιχνίδι. Εμείς θα παίξουμε δυνατά, θα κυνηγήσουμε το γρήγορο γκολ προκειμένου να κοιτάμε με αισιοδοξία την συνέχεια στο Europa League και οπωσδήποτε θέλουμε τους 3 βαθμούς».

Από την μεριά του ο Φακούντο Περέιρα που πήρε χρόνο στα τελευταία λεπτά του αγώνα και από τα δικά του πόδια ξεκίνησε η φάση του γκολ στάθηκε στα εξής:

«Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω στο λίγο που αγωνίστηκα να πάρει η ομάδα μου μια σημαντική νίκη στο ντέρμπι. Χαίρομαι γιατί πήραμε τους τρεις βαθμούς που πρέπει να παίρνουμε σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι και συνεχίζουμε.

Ήταν ένα ντέρμπι και αυτά τα παιχνίδια έχουν πολύ μεγάλη ένταση. Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά τα παιχνίδια και το σημαντικό είναι ότι στο τέλος πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια».