Skip to main content

Τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας διεκδικεί η ΟΕΒΕΜ

Επικεφαλής του συνδυασμού είναι ο Τρύφωνας Πλαστάρας, μία επιλογή που ελήφθη σε συνεδρίαση του δ.σ. της ΟΕΒΕΜ με διευρυμένη σύνθεση.

Περνά στην υλοποίηση της απόφασής της για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές ανάδειξης της νέας Διοίκησης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων νομού Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ) και ανακοίνωσε σήμερα επίσημα την υποψηφιότητά της, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Τρύφωνα Πλαστάρα.

Η επιλογή του επικεφαλής του συνδυασμού, που θα διεκδικήσει τη διοίκηση του Επιμελητηρίου, ελήφθη σε συνεδρίαση του δ.σ. της ΟΕΒΕΜ με διευρυμένη σύνθεση, καθώς εκτός από τα μέλη του Δ.Σ. συμμετείχαν και οι Πρόεδροι των Συλλόγων μελών της ΟΕΒΕΜ.  Σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας τονίζεται ότι «το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας βλέποντας την οικονομική και επιχειρηματική – επαγγελματική κατάσταση που επικρατεί, την ανυπαρξία ανάπτυξης πρωτοβουλιών από τους φορείς της Μαγνησίας και μετά από συζητήσεις με τα Σωματεία της δύναμης της και όχι μόνο, αποφάσισε να ενεργοποιήσει την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για αυτόνομη κάθοδο της στις εκλογές ανάδειξης Δ.Σ. του Επιμελητηρίου».

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ.Πλαστάρας - σύμφωνα πάντοτε με την ανακοίνωση -  «εξουσιοδοτήθηκε να έρθει σε επαφή με παραγωγικούς και οικονομικούς φορείς της Μαγνησίας για να σχηματιστεί μια ευρεία επαγγελματική συμμαχία και ένας εκλογικός συνδυασμός μακριά από κόμματα και κηδεμονίες. Ένας συνδυασμός από επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους που να ενδιαφέρονται πραγματικά για την παραγωγική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας, βάζοντας πάνω από το ατομικό συμφέρων το συμφέρων των πολλών. Το συμφέρον των επιχειρήσεων. Το συμφέρον της κοινωνίας».

Μετά τις συναντήσεις του κ. Πλαστάρα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα δράσης του συνδυασμού. Στο πλαίσιο αυτό θα δημιουργηθούν Επιτροπές, που θα καταγράψουν τα προβλήματα ανά κλάδο και θα προτείνουν λύσεις, οι οποίες θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του Επιμελητηριακού Συνδυασμού.