Skip to main content

Τη Δευτέρα θα διεξαχθεί η κλήρωση της Volley League

Το «ασπρόμαυρο» ΤΑΠ περιμένει να μάθει τους αντιπάλους του για την κανονική διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος πετοσφαίρισης.

Εν αναμονή της κλήρωσης της Volley League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ συνεχίζοντας την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών του υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν.

Το «ασπρόμαυρο» ΤΑΠ περιμένει να μάθει τους αντιπάλους του για την κανονική διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος πετοσφαίρισης με την κλήρωση να διεξάγεται την ερχόμενη Δευτέρα στο Αίγιο και ώρα 18:00 ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports.

Η ανακοίνωση της ελληνικής ομοσπονδία βόλεϊ:

«Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2016-17.

Η εκδήλωση της κλήρωσης θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Σήμαντρον Traditional Village» στον Ελαιώνα Αιγίου Αχαΐας.

Η ώρα προσέλευσης των εκπροσώπων των προσκεκλημένων, των εκπροσώπων των σωματείων και των εκπροσώπων του Τύπου είναι στις 18.00. Τα τηλεοπτικά δικαίωματα της κλήρωσης ανήκουν στα κανάλια Novasports.

Στο πρωτάθλημα 2016-17 θα αγωνιστούν ο ΠΑΟΚ, ο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς, ο Παναθηναϊκός Α.Ο., ο Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός, ο Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης, η Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013, ο Α.Ο.Ορεστιάδας, ο Α.Π.Σ.Κύζικος Νέας Περάμου και ο Α.Π.Φ.Σ.Ηρακλής Χαλκίδας».