Skip to main content

Τι απαντάει ο Τ. Μηταφίδης για την... απειλή στην Φ. Αραμπατζή

Πρόκειται περί πλήρους διαστρέβλωσης όσων συνέβησαν. Καμία απειλή προς την κ. Αραμπατζή δεν εξαπέλυσα, τονίζει στη Voria.gr ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.

Αστεία έως φαιδρά χαρακτηρίζει τα περί απειλής στη βουλευτή Σερρών της ΝΔ, Φωτεινή Αραμπατζή, ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, με δήλωσή του στη Voria.gr.

"Πρόκειται περί πλήρους διαστρέβλωσης όσων συνέβησαν. Καμία απειλή προς την κ. Αραμπατζή δεν εξαπέλυσα. Απλούστατα σχολιάζοντας τα όσα είχε καταμαρτυρήσει εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής, είπα χαριτολογώντας "ξεχάσατε να αναφέρετε και τη διάλυση της δύναμης ΔΕΛΤΑ". Προφανώς η κ. Αραμπατζή ή δεν άκουσε καλά ή παρανόησε το σχόλιο μου και με ρώτησε αν την απειλώ! Φυσικά όχι της είπα. Όλα τα υπόλοιπα είναι ανακρίβειες και υπερβολές προς άγραν εντυπώσεων. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας από κάποιον που, όπως πολύ καλά ξέρετε, επειδή έχει απειληθεί πολλές φορές η ζωή του, απεχθάνεται τις απειλές.

Είναι αδιανόητο (και προφανώς κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει) ότι προσωπικά εγώ, με την ιστορία που κουβαλάω θα απειλούσα κάποιον ότι θα του φέρω τη δύναμη ΔΕΛΤΑ ή οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας. Το ξέρουν και οι πέτρες τι έχω υποστεί ο ίδιος και οι σύντροφοί μου από τις δυνάμεις... ασφαλείας. Αλλά επειδή η παραπληροφόρηση και η διαστρέβλωση δημιουργεί εντυπώσεις, δεν μπορώ να αφήσω να κυκλοφορούν τέτοιες αβάσιμες κατηγορίες σε βάρος μου", είπε στη Voria.gr ο κ. Μηταφίδης.