Skip to main content

Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο διάσημος ηθοποιός Chuck Norris;

Πώς συνδέονται η αποφασιστικότητα, η δύναμη και η αφοσίωση του κινηματογραφικού υπερήρωα και μάστερ πολεμικών τεχνών με το νέο του αυτοκίνητο.

του Νίκου Χριστόπουλου

Η Fiat Professional ανακοινώνει μια … δυνατή συνεργασία με τον Chuck Norris, τον διάσημο Αμερικανό ηθοποιό, παραγωγό ταινιών και μάστερ πολεμικών τεχνών. Ο εξαιρετικά δημοφιλής ηθοποιός θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της μάρκας στη νέα ψηφιακή της καμπάνια, η οποία θα είναι στον αέρα μέσα στον Ιούνιο.

Τα τελευταία χρόνια, στην πετυχημένη τηλεοπτική και κινηματογραφική του καριέρα έχει προστεθεί και η δημοτικότητά του στο διαδίκτυο. Από το 2005, ο δυναμικός χαρακτήρας του Chuck Norris έχει δώσει τροφή για ιδιαίτερα εμπνευσμένα και γνωστά ανέκδοτα, τα οποία δημιούργησαν ένα viral φαινόμενο, γνωστό ως “Chuck Norris facts”.

Το διαδίκτυο έχει κυριολεκτικά γεμίσει από memes τα οποία αποδίδουν στον γνωστό ηθοποιό διάφορα υπεράνθρωπα κατορθώματα, με απίστευτη απήχηση σε ένα ιδιαίτερα μεγάλο κοινό. Η αναζήτηση για τον ηθοποιό αγγίζει περίπου τα 12 εκατομμύρια αποτελέσματα στο Google και 880,000 στο YouTube με εκατομμύρια προβολές. Η σελίδα του στο Facebook έχει σχεδόν 6,5 εκατομμύρια "likes" σε 45 χώρες. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο φαινόμενο που μεταδίδει ένα ισχυρό μήνυμα αποφασιστικότητας, δύναμης και αφοσίωσης.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά κάνουν τον Chuck Norris τον καταλληλότερο εκφραστή της Fiat Professional, η οποία ξεχωρίζει στην κατηγορία της χάρη στις ίδιες αξίες:

αποφασιστικότητα, αξιοπιστία, δυναμισμός, ικανότητα και αμεσότητα απέναντι στον πελάτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι έρευνα που διεξήχθη στην Ευρώπη έχει δείξει ότι ο Chuck Norris είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της μάρκας με βάση τη σχετικότητα, τη συνάφεια και την απήχηση στους επαγγελματίες πελάτες. Όπως τονίζει και το μήνυμα της καμπάνιας: Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να είσαι ο Chuck Norris ή να διαθέτεις τις υπεράνθρωπες ικανότητές του για να υπερέχεις σε αυτό που κάνεις. Απλώς εμπιστεύσου την πλήρη σειρά της Fiat Professional που ικανοποιεί τις πραγματικές ανάγκες του επαγγελματία.

Σε συνεργασία με το GOnews