Skip to main content

Θύμα ληστείας πυροβόλησε ληστές

Αντιμέτωποι με κυνηγετική καραμπίνα ήλθαν δύο ληστές στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο εισέβαλαν τους αντιλήφθηκε και άρχισε να πυροβολεί.
Αντιμέτωποι με κυνηγετική καραμπίνα ήλθαν δύο ληστές στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο εισέβαλαν τους αντιλήφθηκε και άρχισε να πυροβολεί, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να τραυματιστεί στην ωμοπλάτη. 
 
Ήταν 6 το απόγευμα όταν η οικογένεια επέστρεψε στο σπίτι και αντίκρισε τους δύο κακοποιούς, αλβανικής υπηκοότητας. Ο 60χρονος ιδιοκτήτης άρπαξε την καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό.
 
Οι δύο δράστες, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατάφεραν προς στιγμή να διαφύγουν, παίρνοντας μαζί τους χρυσαφικά, 700 ευρώ, κινητά τηλέφωνα, μια φωτογραφική μηχανή, τραπεζικά βιβλιάρια και προσωπικά έγγραφα.
 
Η αστυνομία ενημερώθηκε αμέσως και δύο ώρες αργότερα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Κατά τη σύλληψη διαπιστώθηκε πως ο ένας από τους δύο είχε τραυματιστεί και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Φιλιατών.
 
Ο 60χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο εισαγγελέα.